پر لیمو عمانی سحرخیز مقدار 70 گرم 

 

برند : Saharkhiz

برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.


پر لیمو عمانی سحرخیز مقدار 70 گرم
 

 

 

سحر خیز

برند معتبر و نام آشنای سحرخیز در سال 1311 فعالیتش را آغاز کرد و به عنوان نهالی کوچک کم‌کم بالید و شاخ و برگ یافت و اکنون سال‌هاست که به بار نشسته است. این شرکت از سال 1381 صادرات محصولاتش را به سراسر دنیا آغاز کرد. این شرکت محصولات متنوعی را به بازار عرضه کرده که از میان آن‌ها می‌توان زعفران، زرشک، نبات، انواع دم‌نوش‌ها و ادویه‌جات را نام برد. این شرکت در طراحی و تولید بسته‌بندی‌هایش خلاقیت بسیاری به خرج داده و لوگوی این برند برای همگان شناخته شده است.

جالب است بدانید سازمان نظارت بر غذا و دارو در سال 1396، سحرخیز را به عنوان واحد نمونه‌ی کشوری برگزید.

 

طعم‌دهنده‌ای ترش

لیموعمانی گونه‌ی دیگری از لیموترش است. و به عنوان یکی از طعم‌دهنده‌های همیشگی اکثر خورش‌های ایرانی به شمار می‌رود که برای ترش کردن طعم خورش مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از لیموعمانی در سایر نقاط خاورمیانه نیز مانند ایران معمول و پرکاربرد است. رنگ پوسته‌ی لیمو عمانی ممکن است از زرد خردلی تا سیاه متمایز باشد و رنگ آن نقشی در تعیین تازگی و کیفیت لیمو عمانی ندارد. اما به طور سنتی از لیمو‌های روشن تر برای درست کردن خوراک‌های با رنگ روشن مانند سوپ و قیمه و از لیمو‌های تیره‌تر برای استفاده در خوراک‌های تیره‌تر مانند قرمه سبزی استفاده می‌کنند. لیمو عمانی از زمان‌های باستان در کشور ما مورد استفاده بوده‌است و در حال حاضر نیز در بیشتر کشو‌ر‌های دنیا به نام لیموی خشک ایرانی شناخته می‌شود. اما چنانکه گفته شد استفاده از آن در تمام کشورهای همسایه‌ی غربی و جنوبی ایران و هند معمول است.

 

لیمو عمانی و خواص بی‌نظیرش

در طب سنتی از لیمو عمانی به عنوان دارویی برای تقویت معده، ضد نفخ، اشتهاآور، ضدعفونی کننده، مسکّن سردرد و رفع کننده‌ی علایم سرفه و سرماخوردگی استفاده می‌کنند. لیمو عمانی ویتامین C بالایی داشته و برخی منابع آنرا به عنوان یک کاهنده‌ی فشار خون (به‌صورت دم‌کرده) و حتی چربی خون توصیه می‌کنند.

 بیشترین میزان کشت گیاه لیمو عمانی در کشور ما مناطق جنوبی  کشور مانند بندرعباس، میناب، جیرفت، کهنوج و شیراز صورت می‌گیرد.برای استفاده لیمو عمانی پیش از ریختن آن در خورشت معمولا آن را سوراخ می‌کنند تا طعم بیشتری از آن به خورش داخل شود. یکی دیگر از فنونی که آشپزان برای جلوگیری از تلخ شدن غذا در زمان استفاده از لیموعمانی به کار می‌گیرند خارج کردن هسته‌های لیمو است. یکی دیگر از روش‌های استفاده از آن استفاده از پودر لیمو‌عمانی به جای لیموی درسته در طبخ غذاست که ترشی بیشتر و عطر کمتری به غذا می‌دهد. یکی دیگر از استفاده‌های گسترده‌ی لیموعمانی به دلیل خاصیت خنکی‌آور آن استفاده در دمنوش‌ها و سایر نوشیدنی‌های خاورمیانه است که برای رفع عطش و تشنگی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.


تصاویر بیشتر
پر لیمو عمانی سحرخیز مقدار 70 گرم
پر لیمو عمانی سحرخیز مقدار 70 گرم

 

 



 

[google]

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : استفاده ,عمانی ,لیمو ,لیموعمانی ,می‌کنند ,سحرخیز ,لیمو عمانی ,مورد استفاده ,استفاده قرار ,قرار می‌گیرد ,برای استفاده ,عمانی سحرخیز مقدار ,لیمو عمانی سحرخیز
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ام ان شاپ Skee هواداران پروفسور محمدمهدی زاهدی راهکار‌های ارتقا کارو کسب اینترنتی پلی استیشن 4 باز - مرکز جدیدترین اخبار و اطلاعات Ps4 دکتر حمیدرضا کیانی فر رویای سیما | دانلود فیلم و سریال جدید vegin دانلود آهنگ جدید 98